Kinderkraft Uniq fa futóbicikli #natúr

Kinderkraft Uniq fa futóbicikli #natúr
Kinderkraft Uniq fa futóbicikli #natúr Kinderkraft Uniq fa futóbicikli #natúr Kinderkraft Uniq fa futóbicikli #natúr Kinderkraft Uniq fa futóbicikli #natúr Kinderkraft Uniq fa futóbicikli #natúr

Leírás

Szuper könnyű futóbicikli, ami 2 éves kortól használható. Úgy készült, hogy megfeleljen a legújabb EN71-1 biztonsági szabványnak. A kerékpár biztonságát egy független laboratórium - az Intertek - igazolta, a kialakítást pedig a TÜV Rheinland is tesztelte.

Az UNIQ egy egyedülálló fa kerékpár, sima és egyszerű nyeregbeállítással, amely egy fém vázra van felszerelve. Lehetővé teszi a magasság beállítását 30 és 40 cm között. Könnyedén testre szabható a futóbicikli magassága a gyermek igényeinek megfelelően.

A futóbicikli váza sima és csiszolt, és nincs éles széle. Ami fontos, hogy tartósan nyírfából készült, fenntartható módon kezelt forrásokból.

Fa kialakításának és EVA habkerékeinek köszönhetően ez a kerékpár mindössze 2,7 kg súlyú!

A megfelelően kivágott váz és a tolókar lehetővé teszi a kerékpár könnyű és kényelmes hordozását.

A futóbiciklin használt kormány speciális védelemmel rendelkezik, amely korlátozza a fordulási szöget és megvédi a gyermeket a véletlen eleséstől.

Az EVA habból készült 12 hüvelykes csapágykerékek szúrásbiztosak és egyedi, Kinderkraft logóval ellátott futófelülettel rendelkeznek.

Ár:

18 490 Ft

Megvásárolom


Vissza az előző oldalra