Kinderkraft GoSwift futóbicikli magnézium #sárga

Kinderkraft GoSwift futóbicikli magnézium #sárga
Kinderkraft GoSwift futóbicikli magnézium #sárga Kinderkraft GoSwift futóbicikli magnézium #sárga Kinderkraft GoSwift futóbicikli magnézium #sárga

Leírás

A GOSWIFT futóbicikli ideális azoknak a kicsiknek, akik sok energiával rendelkeznek és szeretnek aktívak lenni. A dinamikus, sportos kialakítás és a golyóscsapágyakkal ellátott, levegővel töltött kerekek tökéletes megoldást jelentenek bármilyen terepen.

A GOSWIFT súlya kevesebb, mint négy kilogramm. A magnéziumötvözet rendkívül könnyűvé teszi a GOSWIFT-t: a magnéziumötvözet fajsúlya egyharmaddal kevesebb, mint az alumínium, és háromnegyeddel kevesebb, mint az acél! Ezenkívül a váz remekül elnyeli a rezgéseket, 100% -ban újrahasznosítható és újrafelhasználható. A váz tartós, ellenáll a sérüléseknek és a korróziónak. Ez azt jelenti, hogy a GOSWIFT évekig szolgálni fogja a kicsit. 

A kerekek igazi remekművek - nagyok, gumival és levegővel töltöttek. Ezek lehetővé teszik a könnyű vezetést mindenféle terepen, és jó tapadást biztosítanak. A kerekek sportos ABEC-7 golyóscsapágyakkal rendelkeznek a további kényelem érdekében.

A korlátozott kormányfordulás megvédi a kisdedet az egyensúly elvesztésétől. A GOSWIFT puha, masszív, ökobőrrel borított üléssel van felszerelve. A szülő könnyen beállíthatja gyermek magasságához.

A fogantyúk csúszásmentes, gumidugóval vannak ellátva a biztonság növelése érdekében. Lehetővé teszik gyermeknek jobb és szilárdabb fogást - a kicsi úgy fogja érezni, mintha egy igazi sportmotorral járna!

 

  • Hosszúság: 86 cm
  • Váz hosszúsága: 58,5 cm
  • Magasság: 55 cm.
  • Szélesség: 33 cm
  • Súly:3,8 kg
  • 3 éves kortól

 

Ár:

26 990 Ft

Megvásárolom


Vissza az előző oldalra