Kinderkraft EASY TWIST tricikli #zöld

Kinderkraft EASY TWIST tricikli #zöld
Kinderkraft EASY TWIST tricikli #zöld Kinderkraft EASY TWIST tricikli #zöld Kinderkraft EASY TWIST tricikli #zöld Kinderkraft EASY TWIST tricikli #zöld Kinderkraft EASY TWIST tricikli #zöld

Leírás

Különleges felépítése azt biztosítja, hogy a kisgyermek növekvő igényeivel együtt változik, fejleszti az egyensúlyt, a kicsi pedálozási képességeit és motoros koordinációt minden kaland során.

A könnyű magnéziumötvözetű váz segít a kicsinek az egyensúly megtartásában és a tricikli irányításában. Tartós, így hosszú ideig szolgálja a kisgyermeket. A jobb esztétika és tartósság érdekében a teljes szerkezet egy öntvényből készül. A váz ellenáll a korróziónak és elnyeli a rezgéseket.

CLICK & TWIST 360°-os forgatható ülés segítségével a kicsi nézhet a szülővel szemben és annak háttal is egy gomb megnyomásával.

Az állítható háttámla kényelmes ülő- és fekvő helyzetet biztosít, ami ideális, ha a kicsi szundítani szeretne.

Állítható motorháztető minden időjáráshoz

Függetlenül attól, hogy intenzív napsütésben, szélben vagy esőben sétálunk-e, az UPF 50+ szövetből készült széles, állítható, vízálló kupola védi kisgyermeket.

Ez a kerékpár a gyermekkel együtt növekszik, alkalmazkodva az ő igényeihez. Ez azt jelenti, hogy hosszú ideig kíséri gyermekét.

Garantálja a kényelmet a széles ülésnek és a kényelmes háttámlának köszönhetően, amik stabil támaszt és jó testtartást biztosítanak.

Állítható ötpontos biztonsági öv puha párnákkal megvédi a kicsit a használat közben. Az öv három magasságba állítható a kicsi méretének megfelelően.
A kisgyermeket ezenkívül egy puha kapaszkodó is védi, ami a későbbiekben könnyen levehető.

A tricikli poliuretán kerekei erősek, tartósak, defekt- és kopásállóak. Ezen túlmenően a hátsó kerekek csapágyasak, így minden felületen használhatóak.

A levehető szülőtolókar magassága könnyen beállítható 81-102 cm között négy magasságba.

Összecsukható lábtámasz, mosható huzatok és nagy bevásárlórész még tökéletesebbé teszi a használatot.

9 hónapos kortól kb. 5 éves korig ajánlott.

Súly: 10 kg

 

Ár:

49 990 Ft

Megvásárolom


Vissza az előző oldalra