Kinderkraft Aston tricikli #mystic green

Kinderkraft Aston tricikli #mystic green
Kinderkraft Aston tricikli #mystic green Kinderkraft Aston tricikli #mystic green Kinderkraft Aston tricikli #mystic green Kinderkraft Aston tricikli #mystic green Kinderkraft Aston tricikli #mystic green Kinderkraft Aston tricikli #mystic green Kinderkraft Aston tricikli #mystic green

Leírás

Három kerékkel és olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a játékélményt a gyermek fejlődésének minden szakaszában! Állítható a kormány és a nyereg helyzete, így tud igazodni a növekvő gyermekhez.

Átlátszó ablakkal a kupolán, így a szülő rá tud látni menet közben is a kicsire. Az 5 pontos biztonsági és egy plusz kiegészítő öb a lábak között biztosítja a maximális biztonságot. Biztonsági karfa övvel a kiegészítő védelem érdekében, ezt bármikor a gyermeknek már nincs szüksége.

A hátsó kerekeken lévő fékekkel megállítható a tricikli úgy is, hogy a kicsi rajta ül. A kihajtható lábtámaszon tudnak a kis lábak pihenni, ha elfáradtak.

Két nagy zsebbel rendelkező erős anyagból készült táska segít a kis dolgok tárolásában, míg a nagy tárolókosárba kényelmesen elférnek akár a játékok is. Pohártartójában akár kávét vagy a kicsi italát is tudjuk tárolni.

Mérete: 92 x 50 x 115 cm

A szülőtolókar magassága: 103.5 cm-től 108.5 cm-ig

Tartozékok: táska, pohártartó, csengő, tárolókosár

Korosztály: 9 hónapos kortól 5 éves korig

Ár:

36 990 Ft

Megvásárolom


Vissza az előző oldalra